Brændstofbil

Tilbud

Mini ST16 nitro TRUGGY 4WD RTR 1/16 Forstør

Mini ST16 nitro TRUGGY 4WD RTR 1/16

g90154.RTR

Ny

GM Racing´s MINI ST16 nitro TRUGGY 4WD RTR er en topudstyret miniature Nitro Truggy.

Flere detaljer

1 586,00 kr

På lager

Yderligere information

Beskrivelse

GM Racing´s MINI ST16 nitro TRUGGY 4WD RTR er en topudstyret miniature Nitro Truggy. Lille, let, stærk og komplet med fjernbetjening, en forbrændingsmotor, 2 servoer og tilbehør etc. og 95% formonteret.

Køreklar 4WD chassis firehjulsdrevet og 2 differentialer (keglehjulsdifferentiale). Kvalitets 2-kanals ratfjernstyring med Lenk-/Gasservo såvel som modtager allerede er samlet og forbundet. Stærk og pålidelig GM Bull Racing Nitro motor med omkring 1,10 cm³ motor kapacitet, integreret trækstartsmotor og resonans lyddæmper.
4 justerbare og allerede fyldte oliestøddæmpere.
Lakeret polycarbonat karosseri.

Flere funktioner:

2 Kegelraddifferentiale. Komplet udstyret med høj kvalitets kuglelejer. Førsteklasses materialer til forlængelse af levetiden og perfekte Truggy dæk pasform med 5-eger fælge. Centrifugalkraftkobling, central-skivebremser virkende på alle 4 hjul. Lukket box til batteri og modtager. Enkelt hjulophæng med dobbelt arm på for- og bagaksel. Robust aluminium chassis Special tank med 38 cm ³ Robust plastik dæmper bro og arm.

Info:

Mini ST16 nitro TRUGGY 4WD RTR er en prisbillig model til indstigning indenfor RC biler med forbrændingsmotor, på den anden side også en sjov model for den ambitiøse modelkører. Udstyret med en optional 2-speed gearkasse opnår modellen med den lille størrelse en utrolig drivende ydeevne, som kræver en vis erfaring.

RC funktioner:


Højre / venstre
Gas / Bremse

Tekniske Data:


Længde ca 297 mm
Bredde ca 208 mm
Højde ca 108 mm
Vægt køreklar 1150g
Motor ved RTR ca. 1,1 cm³
Hjulafstand: 191 mm
Jordfrihøjde: 19 mm

Anbefalet tilbehør (medfølger ikke):

8 stk. 1,5 V AA batt. til sender, og 4 stk. AAA-batt samt egnet lader. Failsafe, brændstof, gløderør samt glødestarter.

4 other products in the same category: