Flytilbehør

Tilbud

Værktøjs-/transportkasse Forstør

Værktøjs-/transportkasse

kasigbx001

Ny

FIELDBOSS Værtøjskasse til transport af starttilbehør og hjælpemidler. Med SIG´s laserteknologi blev denne transportkasse udviklet, der ikke kun enkelt passer godt sammen, men bogstaveligtalt også kan blive monteret på et par

Flere detaljer

739,00 kr

Varen er ikke på lager pt.

Yderligere information

FIELDBOSS Værtøjskasse til transport af starttilbehør og hjælpemidler.

Med SIG´s laserteknologi blev denne transportkasse udviklet, der ikke kun enkelt passer godt sammen, men bogstaveligtalt også kan blive monteret på et par timer.

FIELDBOSS er af stabil 6 mm stærk laserskåret birkkrydsfiner. Den blev udviklet specielt til modelbyggere, der lægger vægt på, at have alt det nødvendige parat...derfor har den tre 25,4 x 28,5 cm store skuffer, hvis dybde fra oven til nederst tiltager. To opdelinger i hver skuffe gør det muligt for overskuelig opbevaring af værktøj.
Desuden er der oventil en 25,4 x 30,4 cm stor bakke/arbejdsflade med fire opdelinger, til f.eks. batterier, brændstofdunk eller andet. Bag ved er rigelig plads til starter, propeller og andet tilbehør.
Små hårde træfødder giver FIELDBOSS værktøjskassen et fast holdt og den nødvendige afstand til fugtigt underlag. Man transporterer den med det stabile 3,2 cm stærke håndtag.

Skridt for skridt vejledning på engelsk og tysk hjælper ved bygning.

(Det viste Power Panel medfølger IKKE).

Mål:
Dybde: 28 cm
Bredde: 62 cm
Højde 42 cm
Vægt i tom tilstand: 5,9 kg

30 other products in the same category: