Fly

Trainer 25 m. motor Forstør

Trainer 25 m. motor

g6249.M

Ny

Bestilles dette fly til afsendelse, skal vælges 1 x porto tillægspakke under "Aftale" (øverst i kategorigruppen), da pakken er over 1 m.Trainer 25 egner sig fortrinligt til piloter med kendskab til 2-takt styrede modeller, samt til enkel

Flere detaljer

1 298,00 kr

På lager

Yderligere information

Bestilles dette fly til afsendelse, skal vælges 1 x porto tillægspakke under "Aftale" (øverst i kategorigruppen), da pakken er over 1 m.

Trainer 25 egner sig fortrinligt til piloter med kendskab til 2-takt styrede modeller, samt til enkel træning

Der er alt hvad der kræves af et moderne fly, og du vil derfor komme igang på en hurtig og sjov måde, og uden den store viden om flyets opbygning, og også en billig måde at starte en flyvning op på.

Vingerne er spantet op med ribber, og er beklædt med superfolie og broderet med diverse mønstre.
Krængeror, højderor og sideror er færdigmonteret med hængsler. Flyet er bygget i letvægtskrydsfiner med balsabeklædning, af kvalificerede folk.

Vingerne samles med epoxylim, hjulstænger monteres under kroppen, servofundament limes i med epoxylim og 3 servoer monteres i fundamentet, og trækstængerne forbindes.
1 servo under vingen monteres. Motoren skrues på og forbindes til servoen, og husk at lime siderors-, højderors- og krængerorshængslerne med lim.

Med motor

Sættet indeholder:

Hjul, tank, spinner, proppel, trækstænger, gløderør og ikke mindst en OS MAX 25 LA 4,07 ccm motor med dæmper.

Leveres færdigbygget og beklædt.

  • Spændvidde er 1380 mm.
  • Skroglængde (uden spinner): 1010 mm.
  • Vægt (med udrustning): 1950 g.

 

Bedre start kan du ikke få - Rigtig god fornøjelse!Kan også fås med motor: OS MAX 25 FX, som kun hjemtages på bestilling

5 other products in the same category: